Вода на територији општине није за пиће

Због обилних падавина дошло је до благог замућења воде из изворишта Боље сестре тако да вода која се дистрибуира из Регионалног водовода потрошачима са подручја Бијеле и Каменара тренутно не задовољава прописане параметре мутноће воде за пиће, саопштено је из Техничке службе Водовода.
Подсјећају потрошаче који се током рестриктивног режима снабдијевају из изворишта Опачица да вода тренутно није исправна за пиће због обилних падавина које су утицале на замућење.
Вода из оба изворишта је бактериолошки и микробиолошки исправна тако да се може користити у друге сврхе. Вода ће бити узоркована и контролисана свака два сата тако да ће потрошачи бити обавјештени када параметри мутноће задовоље прописани ниво и вода буде употребљива за пиће.

1 COMMENT

  1. Bolje jednom godisnje istrpiti ciscenje tunela na 10dana i snabdjevati se sa odlicnom i Jeftinijom vodom preko Plata , nego li imati stalno skuplju vodu iz regionalnog vodovoda – tj. Bolje sestre i jos preko svega toga stalno kupovati flasiranu vodu (+30e troska mjesecno)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here