Више од 3 500 посјетилаца уживало у Акваријуму Бока током седмице јубилеја УЦГ

Фото: Институт за биологију мора УЦГ

Акваријум Бока у оквиру Института за биологију мора у Котору  отворен је сваког дана, од данас ( 1. јуна) радно вријеме ће продужити од 9 до 21 час.

Институт за биологију мора обиљежио је педестогодишњицу Универзитета Црне Горе отварањем врата Акваријума Бока и омогућавањем бесплатног улаза посјетиоцима, у периоду од 24. до 29. априла – Дана Универзитета Црне Горе, саопштено је из ИБМ Универзитета Црне Горе.

Акваријум Бока

Акваријум Бока је био отворен за све посјетиоце, пружајући им прилику да се упознају са живим свијетом Јадранског мора. Више од 3 500 посјетилаца уживало је у љепотама Акваријума Бока, а институт је био почаствован што је могао подијелити овај посебан тренутак с њима.

Акваријум Бока се посебно фокусира на едукацију предшколског и школског узраста, што потврђује и број од преко 3200 посјетилаца тог узраста у школској 2023/2024. години из цијеле Црне Горе.

Поред упознавања са живим свијетом Јадранског мора, посјетиоци су имали прилику уживати у „пливању са делфинима“ помоћу виртуелних наочара. Такође, ту су и друге погодности, нарочито за грађане Котора, укључујући додатне попусте кроз Котор pass картицу, а у припреми је и „city pass“ карта, која ће омогућити посјету више атракција уз повољнију цијену.

Из Института за биологију мора Универзитета Црне Горе, поручују – Хвала вам што сте дио нашег јубилеја!

 

2 COMMENTS

  1. Dali na ovom portalu postoji opcija komentarisanja clanaka? Moj ni jedan do sada niste objavili a vidim da na nijednom clanku nema niti jednog komentara.
    Ako komentare ne zelite onda ukinite mogucnost slanja komentara jer ih svakako ne objavljujete iz samo vama znanih razloga. Hvala.

    • Poštovani, postoji opcija komentarisanja, ali bez vrijeđanja, omalovažavanja ili korišćenja vulgarnih riječi. Često takve komentare dobijamo i to obično pod lažnim imenima. Sve druge kometare objavljujemo, kritike i pohvale, posebno kada su potpisani punim imenom i prezimenom.
      Hvala što nas pratite!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here