ВЕТЕРАНИ БЛИСТАЛИ У СКОПЉУ

Ветерани Јадрана и Бијеле постигли су одличне резултате на међународном ватерполо турниру у Скопљу. Новске екипе су играле у финалу, а прво мјесто припало је екипи Јадран Ветерани који су са Ветеранима Бијеле играли у регуларном дијелу 5:5 а затим на петерце побједили 3:2.

Јадран је у групи побједио Рекреативо (Београд) 5:1, затим Дрим тим Осијека 8:0 па домаћи Вардар 5:1 и освојили прво мјесто у групи. Ветерани Бијеле побиједили су Шабац 4:3 и играли нерјешено 3:3 са Пијаним Сомовима и 4:4 са Београдом што им је било довољно за прво мјесто у групи и дуел за прво мјесто са комшијама са Шквера.

Прво мјесто за Јадран Ветеране су освојили: Новак Јелић, Бојан Суботић, Марин Бурић, Филип Андрић, Синиша Матијашевић, Петар и Будимир Станојловић, Божидар Лучић, Дејан Чепрњић и Вејчеслав Бајчев. Тренер Ђуро Влаовић.

Друго мјесто за екипу Ветерани Бијеле су освојили: Петар Поповић, Тодор Балић, Никола Самарџић, Мило Желалић, Дражен Боснић, Јован Поповић, Ненад Франета, Марко Трипковић, Синиша Драгутиновић, Дамир Кривокапић, Марко Лучић, Јован Љубановић и Стојан Симов. Тренер Мило Желалић.

На турниру је судио Мирослав Мијановић из Херцег Новог.

2 COMMENTS

  1. Peterci su bili 3:2, a ne 3:1
    I uzgred, Bijela je bila u grupi sa još tri izuzetno jake ekipe, a Jadran sa najlošijim na prostoru SFRJ.
    Mada to ne može pokvariti zasluženu pobjedu Jadrana i prije svega dostojanstveno predstavljanje Herceg Novog i Crne Gore od strane obje ekipe i u bazenu i van njega!
    Cestitke svima!

  2. Upravu si sve druze Bjeljaninu samo nisi rekao da su Jadran Veterani osvojili turnir sa 8 igraca i da je Bjela imala najmanje dvojicu ispod 25 god (koji ne smiju igrat)koji su nosili igru i jedan je dao dva odlucujuca gola a da ne pricam 4-5 momaka iz Budve koji dali ostatak golova. Tako da Cestitam ekipi BjeBudvi i naravno od srca nasim Jadranasima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here