Ветерани Бијеле (45+) први на турниру у Бања Луци

Минулог викенда у организицији ватерполо клуба „Инцел“ Бања Лука одржан је трационални ватерполо турнир за ветеране „Бања Лука 2023“. На турниру су учествовали  и чланови клуба ветерана Бијеле са двије екипе и постигли запажене резултате.  Екипа 45+ освојила  је прво, а нешто млађи 30 + били су пети у конкуренцији десет екипа.

До првог мјеста и титуле побједника турнира  ветерани Бијеле (45+) побједили су у  групи  Слован (Љубљана) 5:3, „Гоч „(Врњачка Бања) 5:1 и  поражени од екипе „Пијани Сомови“ Београд 1:0.

У полуфиналу Бијела је побједила „Мож“ из Љубљане 7:3. У финалу екипа тренера Јована Поповића реванширала се екипи „Пијани Сомови“ побједиши их 1:0, а стријелац побједоносног гола био је Никола Стјепчевић.

Прво мјесто у овој категорији освојили су: Петар Поповић који је проглашен за најбољег голмана и играча турнира), Ратко и Жељко Вујовић, Ђуро и  Тодор Балић, Никола Стјепчевић, Дражен Боснић, Душан Ђурђевац, Дамир Кривокапић, Игор Ђурашевић и Мило Желалић. Тренер Јован Поповић.

У групи старости 30 година и више екипа „Бијеле“ је била пета.

На турниру они су постигли следеће резултат  „Будва“ 4:3, „Шабац“ 5:1, „Слован“ 3:3 и пораз од „Пијаних Сомова“ 5:4. Пето мјесто за  „Бијелу „су освојили: Петар Поповић,, Игор Ђурашевић, Миро и Дражен Риха, Никола Самарџић, Никола Кривокапић, Никола Вучетић, Жељко Вујовић, Васо Ћуковић, Ненад Франета и Марко Јаблан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here