ВЕЛИКА РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЖЕНА У ХЕРЦЕГ НОВОМ

velika regionalna konferencija žena u herceg novom

Регионална конференција жена Запaдног Балкана, под називом „Жене од утицаја: вријеме је за преокрет“ у организацији Импакт Института, биће одржана од 12. до 14. априла у Херцег Новом.

Како наводе организатори, на највећој до сада регионалној конференцији жена биће размијењене пословне идеје и искуства, животне приче али и конкретни начини за унапређење и опоравак бизниса који су у потпуном или дјелимичном власништву жена.

Долазак су најавиле инвеститорке из Чешке, које желе да улагања усмјере на стартапове са Балкана. Након двије године пандемије тема од значаја, осим бизниса, на конференцији за жене је и ментално здравље, те како превазићи изазове нарушеног баланса у приватном и пословном животу.

Међу најављеним предавачима су међународни Мастер Персолог ГмбХ тренер Драган Савић, докторка психологије, интегрални психотерапеут и тренер фацилитатора Футуринга Вања Бокун Поповић и партнерка ове конференције АЦЦ бизнис тренер акредитован од ИЦФ-а, ПЦМ тренер и „Points of you“ тренер Јелена Вулетић.

Како је казала организаторка Сања Милосављевић, жеља је да на овај начин привуку најуспјешније жене региона да упознају Црну Гору и инвестирају у наше компаније или позиционирају своје брендове овдје.

– Жене су свјесније за доношење бољих одлука, било да су пословне или политичке и вријеме је да се оне истакну у Црној Гори. Управо због тога позивамо предузимљиве црногорке да се придруже, чују савјете и конкретне начине како да дођу до финансирања бизниса. Бићемо им подршка, јер ту смо због њих. Мене су мотивисале жене које вјерују у оно што радим и желим да ову пословну мрежу покреће утицај – каже Сања Милосављевић, директорка Импакт Института и идејни творац конференције.

По њеним ријечима, налазимо се у времену када нас је пандемија након двије године успорила и навела да размишљамо. Али такође не смијемо стати са улагањима у себе, свој бизнис и пројекте у које вјерујемо, јер изговори да је “корона криза”, “криза у Украјини”, “криза у политици” неће донијети напредак.

Прекорет је, како објашњава, скок у нове трендове, нове брендове, апликације и иновације. Наглашава да ће на конференцији бити и познатих мастер учитеља који ће дати савјете како превазићи посљедице пандемије.

Конференција ће бити организована у хотелу Лазуре. Пријаве су отворене путем линка или на мејл:[email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here