Вечерас у Котору друга утакмица за титулу првака ЦГ у ватерполу

(Фото: ПВК Јадран)

Данас игра друга утакмица финала плеј офа Првенства Црне Горе у Котору гдје се састају  Приморац и Јадран. У финалу игра се на три добијена меча. Приморац је први дуел на Шкверу  добио 9:6.

Ово је једна од најважнијих утакмица у сезони за екипу Јадрана, каже тренер Петар Радановић.

-После нечекиваног пораза на нашем базену чека нас тежак и добро познати ривал против ког смо већ одиграли у сезони  четири  меча. Имамо половичан успјех, с тим што су посљедња два они добили. Посебно нијесмо били на свом нивоу у првој утакмици финала и они имају прву побједу. Не треба много говорити, знамо се, прошли смо у Купу . Ово је за нас финале, утакмица године, веома важна, јер побједом анулирамо њихову предност. Бићемо максимално мотивисани да покажемо све што знамо и умијемо, не потцењујући ниједног тренутка екипу Приморца, али очекујем побједу и изједначење  серије. Екипа из Котора је  показала да стварно има квалитет и да могу  до титуле. То и ми желимо . Поразом  у Херцег Новом направили смо проблем, али серија се наставља и зато  морамо побједит рекао је пред утакмицу у Котору Петар Радановић, тренер Јадрана .

Да се игра једна  од најважнијих утакмица вечерас у Котору, свјесни су сви играчи.

Ипак, голман Јадрана Дарко Ђуровић  жели да „скине притисак“ са екипе. Он  увјерава јавност да његова екипа и даље има све у својим рукама.

“Потребно је данас побједити јер и они, као и ми, дају пуно голова, импресивно је како Приморац  презентује игру и колико су храбри и одлучни у ономе што раде. Ми нијесмо заборавили да играмо ватерполо што по себи говори да ће утакмица бити одлична. Ми смо у моменту да се “вадимо“, стекли смо добра и лоша искуства из последњих дуела и из њих извлачимо закључке и поуке како да будемо бољи. Надам се да смо после утакмице на Шкверу добро припремили . Прексиноћ смо радили трениг са Југом у Дубровнику. Тренер  је нама играчима  представио шта је било у првој утакмици лосе, шта је било добро, шта је могло боље, као и оно што нас очекује данас вјереујем да ћемо вечерас  показати своје право лице- рекао је Ђуровић..

Дуел у Котору почеће у 18 сати, уз директан пренос на РТЦГ2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here