Важан бод за Игало у Беранама

Фудбалери Игала наставили су серију ремија у борби за бољи пласман. У дербију зачеља, у оквиру 25 кола Друге лиге, на гостовању против „Берана“ мреже су на градском стадиону у Беранама мировале. Уз чврсту одбрану Марка Ивановића и његових саиграча, сачували су мрежу у дуелу са све бољом екипом „Берана“. Нападачи Игала нису искористили прилике. Била је то квалитна утакмица којој су само недостајали  голови.

У овом колу, на четири сусрета постигнута су само два гола. На стадиону у Доњој Сутвари у Радановићима, Грбаљ је голом Василија Чавора у 25 минуту побједио „Ловћен“ 1:0. Други погодак,  на стадиону Трешњица у Голубовцима постигао је такође у дербију зачеља за Интернационал против Искре из Даниловграда Адил Аџовић у 47 минуту. Мреже су мировале и у дербију кола у Улцињу гдје су се састале двије водеће екипе Бокељ и Отрант Олимпик. Тим Слободана Драшковића ремијем  сачувао је  предност од два бода. Утакмица Подгорица-Ком је одложена .

Табела: Бокељ 53, Отрант Олимпик 51, Подгорица 40 (-2), Ловћен 29, Игало и Интернационал по 27, Ком 26 (-1), Искра  25 (-1) и Беране 20 бодова. У 26 колу 31 марта играју: Игало-Ловћен, Бокељ-Подгорица, Искра-Грбаљ, Беране-Отрант Олимпик и Ком –Интернационал.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here