Ватерполо: Јадран жели до трофеја

Фото: архива

Сутра вече у Котору наставља се изузетно неизвјесна трка за титулу првака Црне Горе у ватерполу. Приморац чека актуелног првака Јадран који у досадашњем дуелима има предност од једне побједе. У стручном штабу тима са Шквера спремни су на нови изазов у  обновљеном которском базену.

Стигли смо до меч лопте али ништа још није готово. Као и у досадашње три рунде и у новом дуелу борба ће бити изједначена. Биће то јако тешка утакмица. Императив побједе и  морања имају ватерполисти Приморца, али спремни смо за надигравање, казао је Димитрије Обрадовић.

-У последњем мечу било је успона и падова, али смо већим дијелом контролисали дешавања у базену. Имали смо пет голова вишка, Которани су показали да су екипа која се никада не предаје, али смо успјели да одбијемо налете ривала. Борба се наставља. До побједе ће стићи екипа која буде имала више енергије, снаге и концентрације, а надам се и верујем да ћемо то бити ми, казао је Обрадовић.

Утакмица је отворена и специфична. Баш због тога свака прогноза је незахвална. Спортски  је надати се и вјерујем  да ћемо остварити побједу, нагласио је пред четврти дуел у финалној серији тренер Јадрана, Петар Радановић.

Утакмица се игра сутра у Котору у 19 часова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here