УСПЈЕШНА АКЦИЈА ЗА ПСЕ У АЗИЛУ АЛИ ПОМОЋ И ДАЉЕ ПОТРЕБНА

Волонтери Азила за псе реализовали су још једну успјешну акцију на Диздарици, а да напуштеним животињама буду бољи услови помогли су им грађани и запослени у Aзилу. Акција ће бити настављена викендом, а помоћ и материјална и финансијска је добродошла.

Слађана Ковачевић, волонтерка, каже да је у акцији било око 15 учесника,  укључујући и два радника Азила који су остали послије радног времена да би помогли у уређењу кућица и простора за псе.  

-Било је учесника акције који нису били волонтери до сада и први пут су посјетили Азил. Све старе кућице смо поправили, причврстили да вјетар не може да одува дијелове, као што се то зна десити. У женски дио Азила убацили смо још двије кућице за штенце, а и у том дијелу смо све поправили, офарбали, причврстили и обезбједили за зиму. Један дио волонтера је извео псе у шетњу, што практикујемо у последње вријеме, казала је Ковачевић.

Акцију ће наставити викендом и позивају грађане да им се придруже јер је Азилу, у којем је више десетина паса, потребна и материјална и финансијска помоћ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here