Успјешан наступ такмичара “Панде” на турниру “Бар опен”

Такмичари херцегновског Џиу џицу клуба “Панда” освојили су 13 медаља на турниру “Бар опен” одржаном 1. октобра у организацији клуба “Морнар”.

У конкуренцији 19 клубова из Црне Горе и региона, учествовало је девет такмичара клуба “Панда”, који je у генералном пласману заузео седмо мјесто.

Освојили су пет златних, седам сребрних и једну бронзану медаљу, а појединачне резултате прослиједио нам је њихов тренер Раденко Смоловић.

-Сара Кочановић до 30 кг злато и до 32 кг сребро; Салко Мркић до 42 кг злато и 46 кг сребро, Алекса Цолић до 50 кг злато, Вук Тадић до 66 кг бронза, Лука Радовић до 73 кг сребро, Петар Дамјановић до 85 кг сребро, Дејан Шофранац до 94 кг сребро, Данило Попадић до 77 кг злато и до 85 кг сребро и Димитрије Бојанић до 77 кг сребро.

Такмичаре “Панде” у наредном периоду очекује још неколико важних турнира, на којима планирају да наставе успјехе на међународној сцени.

-Следећи турнири за које се припремамо и очекујемо још боље резултате су „Сарајево Опен“ 15. октобра и „Скопље Опен“ 12. новембра ове године, а затим и „Марибор Опен“ и „Меморијал Роби Рајх“ почетком следеће године. Наш клуб ће учествовати на свим овим  такмичењима, за шта нам је потребно помоћ, па се овим путем обраћамо и привредницима у нашој општини да нам дају подршку, поручио је тренер “Панда” Раденко Смоловић, обећавши да ће, као и сваки пут, у Херцег Нови донијети најсјајнија одличја .

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here