УСЛУГЕ ТАКСИ ПРЕВОЗА БЕЗ ПРОМЈЕНЕ

Цијене такси услуга у Општини Херцег Нови неће бити увећане због поскупљења горива, већ ће задржати сезонске цијене, потврђено је за РТХН из такси удружења која послују у нашем граду.

Према ријечима директора такси фирме Маестро Александра Вишњића задржали су цијене које су биле актуелне током љетње туристичке сезоне.

– Трудићемо се да изађемо у сусрет потрошачима, да не дижемо цијене колико год је то могуће, али ако буду драстични скокови цијене горива, мораћемо да пратимо тржиште, али се надамо до тога да неће доћи, рекао је Вишњић.

Такси услуге за сада неће поскупити ни у компанији Море, али како каже власник Дејан Радуловић, пратиће тржиште и сходно томе, обрачунавати цијене.

– Ако буде ескалација цијена, онда ћемо видјети како даље, јер ово је заиста велики удар на буџет компаније, сваких 15 дана малтене нова цијена горива, казао је он.

Сезоном су у овој компанији задовољни наставља Радуловић, а као проблем наводи инфраструктуру града, због чека је љетос долазило до гужве и дужег чекања такси возила.

– Гужве су биле огромне, клијенти су чекали дуже, било је и више позива, али нисмо били у могућности сви да стигнемо на вријеме управо због гужве, рекао је Радуловић.

Туристичком сезоном су задовољни и у компанији Маестро, мада како кажу, проблем је недостатк радне снаге.

– Апелујем да се више људи јави, посао их чека и код нас и у другој такси компанији. Толико има посла љети да не може да се постигне, закључио је Вишњић.               

Тренутна цијена минималне вожње износи 1,60, док је километар 0,90 еура.

1 COMMENT

  1. Tokom ljeta niste htjeli da posaljete vozilo do plaze Bla Bla, jer vam je malo bilo da vozite za 1.60e (za vozaca uvijek cijela 2e) a u pitanju su bili nasi stariji sugradjani.
    Dispecer memorise broj i nece da se javi ili ako se javi kaze da nema vozila.
    Ja stojim sa njima i zovem sa mog broja i ima vozilo za 3-4 min.
    Obje kompanije su u pitanju tako da Radulovicu i Visnjicu nije vam rabota za pohvalu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here