Уручене награде радницима новског Водовода

У кругу радионице у Зеленици, данас су као што је традиција на Свјетски дан вода, уручене награде најбољим радницима  предузећа Водовод и канализација Херцег Нови.

Одлуком о избору и исплати награде запосленима у Д.О.О.Водовод и каналаизација ХН поводом Свјетског дана вода  додијељене су запосленима:

1. Неђу Рајевићу за савјестан, одговоран рад као и за изузетне успјехе и резултате,којем је припала новчана награда у износу од 400 еура;

2. Запосленима Марији Драшковић и Обраду Трипковићу додијељена новчана награда у износу од по 200 еура; као и писане захвалнице за посебне успјехе на појединим подручјима;

3. Запосленима Ђуру Станишићу, Рифату Млишеви, Ратку Перовићу, Милисаву Барјактаровићу и Пеку Лучићу, додијељене су писане захвалнице за посебне услове на појединим подручјима рада.

У име колектива присутним представницама Општине захвалио се шеф Техничке службе Водовода Горан Симовић:

– Скупили смо се да обиљежимо празник посвећен Дану вода. Водовод је кућа свих нас и осјећамо се као једна велика породица од радника до руководиоца. Дајемо допринос да наша фирма буде носилац развоја Херцег Новог. Захваљуем и комисији,која је радила на избору радника године и колегама који ће примити захвалнице и награде, а највише онима који раде иза кулиса и који су најзаслужнији за овај догађај, поручио је Симовић.

Извршни директор предузећа Водовод и канализација Херцег Нови, Боро Лучић казао је да му није ово први пут да учествују не свечаности поводом додјеле захвалница и награда радницима овог предузећа:

– Оно што је битно да се ради, води рачуна о водоводној и канализационој мрежи је да развијемо предузеће најбоље што можемо. На крају су најважнији људи, који сав посао одраде на терену. Ова екипа може да одради све што је потребно. Добили су награде први међу једнаким и сви су важни. Сви смо точкићи једног система који ради за овај град. Посао испред нас биће захтјеван и ићи ћемо на унапређење водовода и канализационе мреже. Сигуран сам да ћемо наставити добрим радом и да ће сезона бити добра и да ће омогућити већа улагања у мрежу. Пројекат за капитални буџет државе биће кандидован до краја мјесеца, осврнуо се Лучић уз честитке добитницима и свима поводом Дана вода.    

Захвалност у име радника исказао најбољи радник Неђо Рајевић

Најбољи радник, Неђо Рајевић сматра да је ово један велики чин, захвалио се свима на награди:

– Посебно се захваљујем колегама, пословођи Драгану Влатковићу, инжењеру и шефу Горану Шпирту, који су ме предложили испред своје радне јединице. Захваљујем се комисији која је одлучила о наградама, као и директору предузећа и свим радницима, навео је Рајевић.

Водовод располаже богатим возним парком и репроматеријалом на лагеру испред радионице овог предузећа у Зеленици.

 

Свечаности су присуствовали секретар за комуналне дјелатности Општине Херцег Нови Василије Сеферовић и други представници локалне самоуправе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here