УРЕЂЕЊЕ ПУТА НА ПОДИМА

У Мјесној заједници Поди у току је уређење пута од цркве до Дома за старе у дужина 300 метара. Уз санацију радници Водовода положили су нову трасу цјевовода, а биће постављена и расвјета.
Некада колска стаза од цркве до будућег Дома за старе биће проширена и бетонирана, али ће бити урађени и додатни радови како би се побољшала инфраструктура овог дијела насеља у МЗ Поди, казао је предсједник Јовица Мисинезовић:
-Претходних дана радници Водовода су провукли нову трасу и то су радови који нису били планирани пројектном документацијом. Када је почела изградња Дома за старих на Топовима ово је био један од алтернативних путева и овим уређењем биће једини шири до Дома. На овој траси биће постављени и стубови јавне расвјета. За радове је средства обезбиједила Општина, казао је Мисинезовић.
На Подима је у протекле четири године урађен велики број инфраструктурних пројеката, који су унаприједили живот становника овог насеља, подсјетио је Мисинезовић
-Издвајају се пројекти канализације за Топове и улагања у Бока насеље. У финансирање пројеката учествују и мјештани, подсјетио је Мисинезовић
Запослени у Сектору за одржавање локалних путева, Комунално стамбеног предузећа поставили су ограду уз тротоар од Ториона. У наредном периоду, како је истакао Мисинезовић, уредиће тротар код продавнице Идеа, као и скретање ка насељу Топови. Вриједност радова на уређењу пута, које изводи фирма „Гранмонт Томашевић“ је 30.000 еура.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here