УПОЗОРЕЊЕ ИЗ ОДСЈЕКА ЗА БЕЗБЈЕДНОСТ ДРУМСКОГ САОБРАЋАЈА

Због очекиваних неповољних временских услова – јаке кише, олујног вјетра, града и грмљавине, возачи би наредних дана требало да буду посебно стрпљиви и опрезни.

Имајући виду најаве Завода за хидрометеорогију и сеизмологију о неповољним временским условима, који ће наредних дана захватити Црну Гору, из Одсјека за безбједност друмског саобраћаја скрећу пажњу возачима да неповољни метео услови, усљед јаке кише, олујног вјетра, града и јакe грмљавине, могу довести до отежаног одвијања саобраћаја али и застоја, одрона и ванредних прекида у саобраћају, па и повећаног броја саобраћајних незгода, саопштено је данас из Управе полиције.

-Полицијски службеници ће и наредних дана, кроз појачано присуство на путним правцима, првенствено превентивним активностима настојати да обезбиједе несметано и сигурно одвијање друмског саобраћаја. Још једном апелујемо на возаче да стрпљивом и опрезном вожњом, прилагођеном метео и осталим условима на путу, као и тренутној фреквенцији саобраћаја, допринесу својој и безбједности осталих учесника у саобраћају, наводи се у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here