Унапријеђење услуга приоритет новог менаџмента

Унапријеђење љекарских услуга уз бољу комуникацију медицинског особља и пацијената, увођење кол центра у циљу лакшег заказивања прегледа, приоритети су новог менаџмента Дома здравља Херцег Нови.

Вршилац дужности директора Алекса Ђекић подсјетио је да су у сарадњи са ресорним министарством набавили ново санитетско возило, а уз подршку општинских служби обезбиједили су два нова паркинг мјеста за особе са инвалидитетом.

У процесу је, објашњава Ђекић, формирање кол центра.

-Увођењем кол центра растеретили бисмо медицинско особље. Грађани ће бити у могућности да бесплатно закажу преглед путем вајбера и поруке.

Како је истако Ђекић, циљ је добра сарадња са свим установама, институцијама и локалном самоуправом.

-Сарадњу са здравственим установама ћемо покушати да унаприједимо и интензивирамо. Моја интенција као вршиоца дужности је да не постоје никакве баријере по питању комуникација и побољшању љекарских услуга. Омогућили смо и пријем за грађане четвртком од 10:00 до 14:00 сати да изнесу мишљења и проблеме. Видјећемо да ли ће да то да заживи, а надам се да смо направили добар корак ка комуникацији са грађанима, казао је Ђекић.

У холу Дома здравља постављена је кутија за донације „Копирај за мене“. Како објашњава Ђекић, пацијенти ће моћи код њих да копирају неопходну документацију а, уколико желе, за ту услугу да оставе донацију. Прикупљена средства планирано је да донирају Дјечијем дому или организацијама које се баве побољшањем положаја особа са инвалидитетом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here