УЦГ: Пријаве студената за четврти Сајам пракси и стипендија

Фото: УЦГ

Канцеларија за развој каријере и цјеложивотно учење Универзитета Црне Горе позива студенте завршне године основних студија, као и студенте специјалистичких и мастер студија, да се пријаве за четврти Сајам пракси и стипендија, на којем ће имати прилику да упознају око 60 пријављених послодаваца из различитих стручних области.

Заинтересовани студенти пријаве могу слати до понедељка, 4. децембра до 12 часова.

На Сајму, који ће бити организован 7. и 8. децембра, студенти ће имати прилику да се, кроз директне или онлине интервјуе, у трајању од 15 до 20 минута, према унапријед утврђеном распореду, представе послодавцима и упознају са њиховом понудом и путем Сајма стекну практично искуство или остваре право на стипендију.

Студенти се пријављују слањем попуњеног пријавног формулара на e-mail adresu razvojkarijere@ucg.ac.me.

Пријавни формулар доступан је на званичном сајту Универзитета Црне Горе, у секцији Канцеларије за развој каријере и ЦЖУ и у прилогу. Студенти могу пријаву донијети и лично, у зграду Ректората, али је препорука да пријаву пошаљу електронским путем.

Списак компанија које ће понудити праксе и стипендије, као и факултети и области и позиције које се траже, налазе се у прилогу.

Пријавни формулар – Сајам пракси и стипендија 2023 .

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1025/objava/171990-poziv-studentima-ucg-prijave-za-cetvrti-sajam-praksi-i-stipendija-otvorene-do-4-decembra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here