Учествујте у акцији Туристичке организације „Излози причају празничну бајку“

Туристичка организација Херцег Нови позива власнике и закупце пословних простора на територији општине Херцег Нови да се прикључе акцији „Излози причају празничну бајку“.

– Декоришите ваше излоге, осликајте стаклене површине, будите креативни и маштовити, донесите нам празнично расположење и уљепшајте град, а ми вас награђујемо вриједним наградама – позивају из ТО Херцег Нови.

Пријаве се могу поднијети путем мејл адресе: manifestacije.tohn@gmail.com или лично у просторијама Туристичке организације, сваког радног дана од 7 до 15 сати.

Уз пријаву потребно је доставити име и презиме власника или закупца пословног објекта, назив и адресу пословног објекта, контакт телефон, називе страница на друштвеним мрежама (уколико их имате).

Како објашњавају из ТО Херцег Нови, пријавом на конкурс, сагласни сте да се фотографије и назив ваших пословних простора могу јавно објављивати на сајту и друштвеним мрежама.

Конкурс је отворен до 23. децембра, до 15 сати, након чега ће трочлана комисија обићи све пријављене објекте.

Фотографије пријављених излога ће бити објављене на фб страници Туристичке организације Херцег Нови, одакле позивају све пратиоце да лајком гласају за омиљени излог у периоду од 25. до 27. децембра до поноћи.

Фотографија са највише лајкова биће посебно награђена!

Награде се додјељују за двије категорије:

1. Угоститељски објекат који буде имао најљепше декорисану терасу, башту или стаклену површину, биће награђен у  износу од 300,00 еура уз поклон- сет професионалних фотографија и објаву на порталу Share Montenegro.

2. Сви остали привредни објекти за најљепши излог/стаклену површину биће награђени:

  1. мјесто – 500,00 еура (по суду комисије)
  2. мјесто – 300,00 еура (по суду комисије)
  3. мјесто – 150,00 еура (по суду комисије)

Додатно, по суду публике, за ову категорију, на фб страници Туристичке организације најљепше рјешење биће награђено у износу од – 200,00 еура.

Медијски покровитељ акције је Радио телевизија Херцег Нови.

– Нека наши излози причају празничну бајку, нека нам град засија празничним сјајем! – поручују из ТО Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here