Учествујте у акцији „Боје и мириси новских ђардина“

Такмичарска акција под називом „Боје и мириси новских ђардина“, коју приређује локална Туристичка организација, биће уприличена и ове године. Пријаве су отворене до 20. маја, а најбоље очекују и вриједне награде.

Како објашњава Наталија Терзић из ТО Херцег Нови, такмичење је подијељено у двије категорије, па сви учесници, заљубљеници у припроду и зеленило, могу да пријаве своје балконе и терасе, односно баште и вртове.

Наталија Терзић, Туристичка организација Херцег Нови

– Туристичка организација и ове године припремила је вриједне новчане награде. У обје катоегорије биће награђена прва три мјеста. Пријаве се могу слати до 20. маја на мејл адресу или путем телефона ТО Херцег Нови. Трочлана стручна комисија ће након тога обићи све локалитете и донијети коначну одлуку ко су добитници награда – наводи она.

Најљепше ђардине ТО Херцег Нови богато ће наградити и на другом издању ове акције.

– Када је ријеч о најљепше уређеним балконима и терасама, за прва три мјеста то су  износи од 150, 100 и 50 еура, а што се тиче најљепше уређених башта односно вртова, награде су 200, 150 и 100 еура – казала је Терзић.

Заинтересовани за учешће се могу пријавити на е маил адресу манифестације.тохн@гмаил.цом, или путем телефона на број 031 350 820 радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

Циљ акције је да се прије свега афирмишу сви они који својим трудом и залагањем уљепшавају животни простор, а самим тим и цјелокупан амбијент град.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here