Ученице прве, а ученици СМШ “Иван Горан Ковачић” трећи на државном школском првенству

У Подгорици су одржана завршна првенства Црне Горе у школском спорту за средње школе у малом фудбалу, кошарци, баскету 3×3, одбојци и рукомету на којима је побједама на школском, општинском и регионалном такмичењима учешће изборило преко 300 ученика и ученица.

Од екипа из Херцег Новог најдаље су стигле ученице Средње мјешовите школе “Иван Горан Ковачић” које су у завршници првенства у мини фудбалу одиграле само финале, у којем су биле боље од Средње школе „Сергије Станић“ из Подгорице, побједивши их 5:2. Тренер ове екипе је професор Мирко Лепетић.

За побједничку екипу су наступале: Јелена Вујичић, Тамара Миловић, Катарина Јаблан, Софија Беатовић, Сара Ракочевић, Миа Његовановић и Ана Кривокапић.

Ученици СМШ “Иван Горан Ковачић”, које такође тренира професор Мирко Лепетић, освојили су треће мјесто у мини фудбалу. Они су на завршном турниру изгубили од оба ривала; од екипе Електротехничке школе „Васо Алигрудић“ из Подгорице 5:3 и „Вуксан Ђукић“ из Мојковца 6:1.

Треће мјесто и бронзану медаљу освојили су: Александар Хел, Лука Станишић, Немања Јоксимовић, Стефан Кулиновић, Слободан Вучуровић, Рајко Бијелић, Бранко и Бошко Боровница.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here