У ЗЕЛЕНИЦИ ОСНОВАН МЈЕСНИ ОДБОР НОВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТИЈЕ

Поводом оснивања мјесног одбора НСД, из ове странке обратили су се саопштењем.

Нова српска демократија започела је процес оснивања локалних страначких одбора у већим мјесним заједницaма Херцег Новог. Први мјесни одбор формиран је у Зеленици, а за  његовог предсједника једногласно је изабран Вељко Михаиловић. Чланови одбора су: Зоран Песторић, Јован Мићуновић, Никола Вуксановић, Борис Гецај, Данијел Роловић, Драган Марић, Никола Радмиловић, Саво Савић, Радован Песторић, Синиша Самарџић, Божидар Дајовић.

Михаиловић је изразио захвалност на указаном повјерењу, рекавши да ће увијек бити ту за мјештане.

Састанку Мјесног одбора НСД Зеленика присуствовали су и локални страначки функционери, Иван Отовић, Божо Укропина и Василије Ћуковић.

Функционер НСД и члан МО Зеленика Јован Мићуновић истакао је да се идеја о оснивању одбора у Зеленици наметнула због великог броја присталица НСД у овом мјесту. Намјера је да се конкретним корацима и активностима, које ће предузети мјесни одбор, унаприједе услови живота свих мјештана Зеленике.  

– Глас народа који је деценијама гласао чуће се из локалне базе, наша је обавеза да га чујемо и да заступамо на најбољи могући начин, поручио је функционер и члан МО Зеленика Зоран Песторић, који је између осталог истакао да Зеленика дуги низ година показује лојалност Новој српској демократији, казао је Мићуновић.

Предсједник ОО НСД Божо Укропина казао је да ће, након Зеленике, мјесни одбори бити оформљени у Игалу, Бијелој и на Подима.

– Оно што је веома важно јесте да се формирају мјесни одбори како би се додатно унаприједила комуникација између нас и локалног становништва, истакао је Укропина.

Функционер НСД-а Иван Отовић наводи да је ова странка препознатљива на новској политичкој сцени. У блиској будућности планирано је и оснивање Клуба младих НСД.

– У досадашњем периоду показали смо се као  озбиљан и конструктиван политички субјекат који је спреман да истински ради за добробит нашег града, рекао  је функционер НСД Иван Отовић.

Никола Вуксановић, у својству одборника НСД у локалном парламенту, изразио је задовољство формирањем мјесних одбора и честитао Вељку Михаиловићу, надајући се да ће формирањем наредних мјесних одбора унаприједити резултате Нове српске демократије у Херцег Новом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here