У уторак Приморје игра за достојанствену завршницу сезоне

КК Приморје 1945 ће у уторак, 30. априла у последњем колу 1. А МЦКЛ играти са КК Миленијум у Спортском центру Игало и тиме заокружити успјешну сезону, у којој је градски клуб из Херцег Новог остварио високу позицију на табели и до краја првенства водио борбу за треће мјесто.

Како су поручили из управе клуба, иако је недостајало мало среће у завршници првенства, плаво-жути момци су током цијеле сезоне показали како се поносно бране боје клуба и града – 17 побједа пред последњи меч са КК Миленијум, парирање финансијски поткованијим екипама и императив побједе у готово свакој утакмици, указују да новски градски клуб итекако има квалитет и амбицију за више.

– Под капитенском палицом Слободана Миљанића и вођством тренера Данила Павићевића, наш град се вратио у врх црногорске кошарке. Допринос сваког играча је ове сезоне био од великог значаја, не само поенима, скоковима и асистенцијама, већ и жељом да се у екипи створи добра атмосфера, заједништво и пожртвованост – и наши момци су у томе успјели!

Вјерујемо да ће следећа сезона, у којој ће КК Приморје 1945 прославити 80 година постојања клуба, бити још успјешнија.

Позивамо фанове клуба, љубитеље кошарке и све који воле град Херцег Нови да сјутра у што већем броју дођу и подрже наше момке – у знак захвалности, али и поноса на један од најбољих резултата који је клуб остварио последњих деценија.

Добродошли! – поручује новски кошаркашки прволигаш.

Утакмица са КК Миленијум почиње у 19 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here