У систему наплате од 1. јуна паркинг испод семафора

Предузеће „Паркинг сервис“ почело је уређење паркинга у Улици Мића Вавића како би од 1.јуна био уведен у систем наплате. Како је истакао директор Паркинг сервиса Миладин Бато Видаковић улазе у партнерство са власником три парцеле.

-Сада смо у фази чишћења зеленила. Радићемо са власником парцеле „Премијер градња“ и у плану је да се поставе рампе и самоплатне станице и камере. Грађани ће моћи да плате услугу паркирања, рекао је Видаковић.

Објашњава да је ријеч о посебном паркиралишту те ће у понуди бити све врсте карата.

-Као и на свим посебним паркиралиштима, гаражама имаћемо и претплатне карте, карте за станаре и грађане, дневне и карту по сату. Желимо да уредимо комплетан простор и да од 1. јуна почне наплата.

Цијене ће, како истиче Видаковић, бити накнадно дефинисане.

-По сату цијена ће бити између 0,80 центи до 1 еуро. То ће бити посебно паркиралиште уложићемо одређена средства, која ћемо морати да вратимо, казао је директор „Паркинг сервиса“.

Како и на територији цијеле општине биће формиране цијене и за љетни и зимски период.

1 COMMENT

  1. Koliko ce kostat sat, 1€?
    Iscrtali su svako moguce mjesto koje je aobodno bilo, Vidakovic ne postuje ni zakon o pjesackim prelazima da ostavi vidljivost za vozace, tako ispod banje nove faze parking nacrtan do samog pjesackog , ista cituacija preko puta Palmon beja. Ima li iko od nadleznih to sredi, ili daeko bilo neko treba da nastrada pa ce biti krivi pocinioci, a ne oni koji su doveli do toga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here