У реновирање хотела ХТП Приморје у Херцег Новом и Тивту уложено 16 милиона еура 

Хотел "Palmon bay"

Компанија ХТП „Приморје“ успјела да стратешким планирањем заузме завидну позицију у домаћој туристичкој индустрији и одговорним вођењем три хотелска центра, оправда епитет дугогодишњег професионализма.

– У саставу компаније су хотели ,,Палма“ у Тивту,  хотел ,,Палмон Беј“ који се налази у Херцег Новом, као и „Планика“ на Жабљаку. Kомпанија је у власништву домаћих физичких лица, као и правних лица из ЕУ. У току туристичке сезоне, у свим својим профитним центрима, компанија има око 250 запослених, који су углавном држављани Црне Горе, објашњава за Медиабиро представница компаније Андријана Вуковић.

Андријана Вуковић

Према њеним ријечима ови хотели из сезоне у сезону биљеже сјајне резултате, што је и резултат сарадње са Инвестиционо-развојним фондом, коју сматрају више него одличном:

– Ова финансијска институција нам је пружила кредитну подршку приликом реновирања наших хотела ,,Палма“ и ,,Палмон Беј“. Укупна вриједност инвестиције коју смо предузели у оба хотела износи 16 милиона еура, од чега је ИРФ помогао са 20% улагања са својом кредитном линијом, открила је Вуковић.

Хотел Палма, Тиват

Да Инвестиционо-развојни фонд убрзано шири мапу пројеката и инвестиција из различитих привредних грана, доказује велики број похвала задовољних предузетника.

– Можемо препоручити ИРФ као поузданог партнера свим заинтересованим улагачима, јер нам наше искуство у том правцу говори да ће са стране ИРФ-а постојати професионална и ефикасна подршка у пројектима као што су наши, навела је Вуковић.

 Унапређење како хотелског, тако и пословног амбијента, за ХТП „Приморје“ не представља краткорочан подухват. Зато, са великим поносом, најављују  нове инвестиције.

Планови   компаније поред хотела у Тивту и Херцег Новом се огледају у развоју и реновирању хотела ,,Планика“ ,  сходно динамици скијашке инфраструктуре на Жабљаку , коју диктира држава.

Извор: Медиабиро

1 COMMENT

  1. to su najgori moguci poslodavci !
    U vrijeme korone radnici su im bili prijavljeni na biro , a plate su isplacivali kao pozajmice ! Na taj nacin ostetili su drzavni budzet za minimum pola miliona eura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here