У Портоновом очекују одличну сезону   

Најава гостију за јун  охрабрује, што обећава да  ће посјећеност  ризорту Портонови ове сезоне бити велика. Портпаролка Портоновог Адријана Хусић наводи да због дешавања у свијету сви морају да прилогођавају, додатно привлаче госте са различитих и нових дестинација.  Истиче да је све веће интересовање гостију из Западне Европе и САД.

Адријана Хусић

-Наравно, да је за све нас то додатна обавеза да креирамо нове садржаје, јер туристима није довољно само да дођу на једно лијепо мјесто и уживају у мору и сунцу. Неопходно је да им понудимо садржаје који ће их анимирати. Зато смо и ове године припремили бројне садржаје како би боравак био што угоднији. Највећи број догађаја организоваћемо од јуна до септембра. Kреирали смо догађаје за најмлађе, породице, али и оне који су планирали да дођу сами. Посриједи су различите изложбе, концерти… Нарочито интересовање изазвале су регате заједно са недавно отворениим Портонови јахт клубом, казала је Хусић.

 Она подсјећа да је Портонови  креиран да понуди смјештај који није типично хотелски.

-Зато говоримо о Портоновом као ризорту и заиста имамо све већи број људи који бирају да буду са нама десет и више дана. Радујемо се да дочекамо како госте, тако и становнике Портоновог, јер у нашој понуди имамо и станове који су на продаји. Желимо да Портонови настави да живи као што смо то замислили када је отворен 2019. године – да буде једнако интересантан и странцима и људима из Црне Горе, казала је Хусић.

Извор:  Медиабиро

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here