У петак блокада ГП Дебели бријег – Сви заједно за спас Болнице

Из Општине Херцег Нови подсјећају да ће 25. новембра бити организован други протест „Сви заједно за спас болнице“, уз двочасовну блокаду граничног прелаза Дебели бријег.

-Позивамо Новљанке и Новљане да дођу у што већем броју, да се сви заједно још једном заузмемо за опстанак Болнице и њено хитно увођење у систем јавног здравства, поручују из локалне управе.

Протестно окупљање је планирано у петак од 11:00 до 13:00 сати, а и овога пута је организован бесплатан превоз.

-Аутобуси ће полазити са три локације: у Бијелој – са «Панораме» у 10:15, у Зеленици  -код луке у 10:30 часова и у Херцег Новоми – са главне аутобуске станице у 10:30, .

Представници локалне законодавне и извршне власти ће заједно са грађанима опет блокирати Гранични прелаз Дебели бријег, овог пута на два сата, како би послали поруку да Херцег Нови и његови грађани неће дозволити затварање Болнице Мељине.

-Организација протеста са циљем блокирања граничних прелаза у случају да не буде ријешено питање ПЗУ „Општа болница Мељине“ један је од закључака који су једногласно подржани на десетој редовној сједници Скупштине општине Херцег Нови, а тичу се опстанка и функционисања ове здравствене установе, подсјећају из Општине Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here