У НОВОЈ ГОДИНИ НОВИ АЛБУМ ГРУПЕ „WHO SEE“

ФОТО: facebook.com/WhoSeeOfficial

Познати бокешки хип хоп двојац „Who See“, којег чине Дејан Дедовић Деда и Марио Ђорђевић Ноиз у 2022. години обрадоваће фанове новим, петим студијским албумом.

Велики број пјесама је написан, а неколико синглова који најављују албум већ је објављено, прича за РТХН популарни Деда.

– Албум је у производњи. Имамо га конципираног, али потребно је одрадити још неколико финеса. Евентуално пар рефрена и мало микса и ето га. Увијек том послу припступамо квантитативно, направимо 30-40 пјесама, па искористимо 15ак – наводи он.

Неискоришћене пјесме, међутим, остају неискоришћене и одлазе у неповрат, открива Дедовић.

– Све оно што остане дуго времена у студију убуђа се, постане непријатног мириса и дистанцирамо се од тога, док се не наканимо, замотамо у кесу и бацимо у контејнер – сликовито је објаснио.

Петом студијском албуму претходиће можда још један сингл, мада, како наводи Дедовић, за сада нема неког конкретног договора, а на цијели процес утиче динамика рада свих који су укључени у стварање новог материјала.

– Трудимо се да константно усавршавамо технику, пишемо занимљиве текстове‚ радимо добре битове и мислим да и даље има доста простора за квалитетан производ – сматра Дедовић.

Тема за пјесме не фали, проблем настаје када је ту тему треба дефинисати.

– Једна тема која говори рецимо о погрешном паркирању може бити веома широка, да на крају дођемо до премијера и предсједника. Трудимо се да то сведемо на директно и конкретно оно што мучи обичног човјека. Једина потешкоћа је да кристализујемо тему, да је не ширимо – објашњава наш саговорник.

Конкретног датума за нови албум још увијек нема, јер креативни посао се не обавља на силу, оно што је важно је да је добар дио материјала готов, па није преша, слушаћемо нови „Who See“ у Новој години.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here