РАДНО ВРИЈЕМЕ КОВИД АМБУЛАНТИ

Због великог притиска на рад Ковид амбуланти и пораста броја обољелих, током божићних празника, до понедељка 10. јануара, амбуланата испред Дома здравља на Топлој радиће од 10 дo 16 сати, а амбуланта у Игалу од 8 до 13 сати.

Директор Дома здравља Херцег Нови др Горан Комар, апелује на млађу популацију становништва да се тестира када осјети симптоме који су упућују на Ковид.

-Млади избјегавају тестирање како не би били принуђени на самоизолацију, што доводи до још већег обима оболијевања и ширења епидемије. Здравствени систем је оптерећен, кадар десеткован јер је такође оболио, тако да улажемо огроман напор да свима пружимо здравствену помоћ, казао је др Комар.

Подсјећамо, рад лабораторије је организован и у суботу, 8. јануара, а све вријеме празника дежурна је Монтефармова апотека на Топлој, у згради Дома здравља, од 7 до 20 сати.

Након празника, од понедељка 10. јануара, радно вријеме у Ковид амбуланти у Игалу ће бити од 8 до 13 сати, а на Топлој од 08 до 13:00 часова (14:00) и од 15 до 20:00 часова (21:00).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here