У недељу седма трка „Поди 2022“

У организацији Ауто мото клуба „Поди“, у недељу ће бити одржана 7. аутомобилистичка трка „Поди 2022“. На стази дугој 4 260 метара, такмичиће се око 50 возача из Србије, БиХ и Црне Горе.

Директор трке Бошко Радовић је за РТХН рекао да је све спремно за ово традиционално такмичење.

-Очекујемо добро и занимљиво такмичење као и сваке сезпоне. Долазе возачи из региона, изузетак је Хрватска, јер имају државно првенство. Ово је уједно добра проба за наше чланове, који ће опробати своје могућности и потврдити рејтинг који имамо и као клуб и као возачи. Припрема возила и пробна трка биће у суботу, главна трка стартује у недељу у 11:00 часова. Проглашење побједника је предвиђено у недељу у 17:00 сати, мада ћемо урадити све да се церемонија проглашења и уручења награда обави и раније. Позивам и публику да у што већем броју буде на Подима и посматра ову увијек атрактивну трку, рекао је Радовић.

Подсјећамо, ради одржавања трке „Поди“ 2022 саобраћај на дионици Мељине – Камено биће обустављен сутра од 10:00 до 16:00 и у недељу од 9:00 до 16:00 сати. За хитне случајеве користиће се новоизграђени пут Мојдеж – Мокрине.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here