У МЕЉИНАМА ПОСТАВЉЕН БИЛБОРД „НОВАК ЂОКОВИЋ ПОБЈЕДНИК АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА 2022“

Тениски свијет посебно али и навијачи Новака Ђоковића широм свијета па и у Херцег Новом  с нестрпљењем чекају расплет суђења и одлуку о томе хоће ли бити депортован из Аустралије или ће му бити дозвољено да игра на Аустралијан опену на коме је освојио девет пехара. У међувремену је Новљанин Драшко Мандић, као одговор на све невоље и неправде учињене у Мелбурну Новаку Ђоковићу, најбољем тенисеру свијета,  на  свом билборду у Мељинама објавио: „Новак Ђоковић побједник Аустралијан опена 2022“.

-То је била моја иницијатива, желио сам да тако искажем подршку најбољем тенисеру свијета. Кад је билборд постављен јавили су се многи моји пријатељи и познаници и подржали ме, каже Драшко и подсјећа да је на сличан начин и раније честитао спортске успјехе, првенствено нашим ватерполистима али и појединцима попут Станише Мандића, Душана Мандића, Милице Мандић, Новљанки, сестара Дабовић…

Новљани Ђоковићу пружају подршку и на друштвеним мрежама, посебно на ФБ групи „За Новака Ђоковића као почасног грађанина Херцег Новог“. Урадила је то и наша суграђанка Оливера Доклестић, подсјетимо, свјетска новинарска првакиња у тенису.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here