У КАМЕНАРИМА УСКОРО НОВИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЈЕКТИ

Пресвлачење асфалтом локалног пута у Ђурићима, од раскснице са магистралом до куће Аранзула једна је од инвестиција у плану активности за 2021. годину у Мјесној зајеници Каменари.

У финансирању пројекта, поред мјештана и МЗ Каменари, ичествоваће и Општина Херцег Нови, а биће позвани и сви привредни субјекти из овог дијела града, казала је за РТХН предсједница ове МЗ Маја Поповић.

– Базирани смо на побољшање инфраструктуре, с обзиром да годинама ништа није рађено и све је у лошем стању. Прошле године смо имали санацију јошичког локалног пута. То смо завршили и мјештани су веома задовољни. Такође, у овој години имамо у плану и изградњу дјечијег игралишта. То би био дио са дјечијом мобилијаром и теретаном за одрасле – наводи она.

Посао асфалтирања је уговорен, а почеће чим се побољшају временски услови, објашњава Поповић.

Она је казала да највећио дио трошкова у реализацији инфраструктурних пројеката покрива Општина, затим Мјесна заједница, као и мјештани и привредни субјекти са Каменара.

Он реализованих пројеката у прошлој години, осим јошичког локалног пута, Поповић издваја санацију крова и фасаде на згради Дома културе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here