У ЈАДРАНУ ПУНИ САМОПУЗДАЊА ПРЕД ПОЧЕТАК ФИНАЛНЕ СЕРИЈЕ СА ПРИМОРЦЕМ

Jadran-Primorac, arhiva

На путу до одбране титуле шампиона Црне Горе Јадран је стигао до последњег чина финалне серије. За највреднији национални пехар тим са Шквера ће се борити са вјечитим ривалом Приморцем из Котора. Прва утакмица, од три колико се најмање игра или пет ако о титули буде одлучивала мајсторица, је вечерас од 19 сати на Шкверу.

Петар Радановић тренер Јадрана, још једном је поновио да је дуел неизвјестан.

-У лиги смо били успјешнији од Приморца у три сусрета смо побједили један изгубили. Ипак, сада је важно да то остaвимо иза нас. Мислим да ће обје екипе играти боље него у лигашком дијелу. Очекујем тешке и неизвјесне сусрете. Треба да покажемо као и у претходним мечевима да смо озбиљан тим и као у свим приликама да са Приморцем играмо најбоље што можемо. Битно је да први сусрет ријешимо у своју корист. Спремни смо за велику борбу од првог до последњег минута. Изузетно цијенимо екипу Приморца. Побиједили су нас у финалу Купа. Као и ми, имају младу, талентовану и перспективну екипу. Зато, очекујем велику борбу, утакмице на једну лопту, а верујем и надам се као и сви у клубу, да ће поменута једна лопта, завршити у нашим рукама и да ће титула остати у Херцег Новом-” порука је Радановића.

Млади репрезентативац Данило Радовић свјестан је да ће финале бити тешко и да нема потцијењивања противника.

-У претходним мечевима показали смо да као тим добри и да нас је тешко зауставити. Имамо много самопоуздања, играмо снажни агресивни ватерполо. Неће бити лако, морамо остати фокусирани и концентрисани. Увијек мислим да лично могу више, али ми је најважније да тим игра боље, јер онда и индивидуално свако од нас игра боље. Сви знамо колико је важно освојити титулу за овај клуб, али и сваког од нас појединачно. Након дужег времена очекујем и подршку публике каже пред вечерашњи
дерби Радовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here