У Херцег Новом пронађено оружје и дрога, поднијета прекршајна пријава против једне особе

Полицијски службеници Регионалног центра безбједности “Југ” – Одељења безбједности Херцег Нови су, поступајући по оперативној информацији, а по наредби Основног суда у Херцег Новом, извршили претрес стана и дргуих просторија које користи Н.К.

Како саопштавају из Управе полиције, том приликом пронађен је пиштољ и 120 комада муниције различите врсте и калибра, као и три офанзивне ручне бомбе.

Оружје је одузето и биће послато на неопходна вјештачења у Форензичком центру Управе полиције након чега ће се надлежни тужилац изјаснити о квалификацији дјела.

Осим тога, поступајући по планским активностима у циљу сузбијања уличне продаје наркотика, херцегновска полиција је на шеталишту у близини једног хотела у Игалу контролисала лице С.А. (32) из Београда. Код њега је том приликом пронађен 13,5 грама зелене биљне материје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана, као и нож.

Против овог лица поднијет је захтјев за покретање прекршајног поступка због прекршаја из Закона о спречавању злоупотребе дрога.

2 COMMENTS

  1. Zašto imena dilera droge krijete iza inicijala? Treba da se zna ko su, da ih preziremo i i da ih se klonimo. Za onog iz Bosne zna se ko je, samo nam nemojte reći da mu familija nije znala čime se bavi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here