У ЧЕТВРТАК ОСМА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Предсједник Скупштине општине Херцег Нови Иван Отовић, заказао је осму редовну сједницу локалног парламента у четвртак 07. априла.

На дневном реду су 23 тачке, међу којима је предлог Одлуке о измјенама и допунама Статута Општине Херцег Нови, предлог Одлуке о потврђивању Одлуке о утврђивању локације за реконструкцију локалног објекта од општег интереса – спортског објекта – базена у оквиру Института „Др Симо Милошевић” у Игалу, предлог Одлуке о комуналном реду, предлог Одлуке о накнадама за коришћење општинских путева Општине Херцег Нови, предлог Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о годишњој накнади за коришћење простора за бесправне објекте, предлог Одлуке о доношењу измјена и допуна Програма привремених објеката Општине Херцег Нови за период од 2019. године до 2024. године.

Одборници ће, између осталог, расправљати о предлогу Одлуке о стављању ван снаге Одлуке о оснивању Друштва са ограниченом одговорношћу “Лука Херцег Нови – градска лука Шквер” и Друштва са ограниченом одговорношћу “Агенција за изградњу и развој Херцег Нови”. На дневном реду су и програми уређења простора општине Херцег Нови за 2022. годину, као и о локације за постављање објеката, међу којима су локални пут на Мокринама и Каменом.

Почетак осме редовне сједнице локалног парламента заказан је за 10:00 сати.

1 COMMENT

  1. Otović poziva Doktora iz Foče da dodju da rade u Herceg Novi.
    Naši Novljani Doktori koji rade u KC Srbija u Beogradu su ti koje treba vrdovati i vratiti u svoj rodni grad.
    To je tema kojoj treba da se pozabavi Opština Herceg Novi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here