Тренер ФК Игала Петар Гушић корак ближе про лиценци

На Златибору је успјешно реализован четврти семестар школовања четврте генерације тренера УЕФА Про лиценце, у организацији Центра за едукацију тренера Фудбалског савеза Црне Горе, на којем је лиценциран и тренер ФК Игало Петар Гушић.

– Носимо лијепо искуство са Златибора. Мноштво добрих предавача и утакмица које смо заједнички гледали и анализирали Једна одлична група кандидата, која је од стране ментора добила позитивне критике. Једва чекамо наредне семинаре најприје у Тивту а након тога и у Ниону, рекао је након семинара Петар Гушић.

Током боравка на Златиботу, кандидати за добијање УЕФА Про лиценце свакодневно су имали предавања и презентације, а присуствовали су и утакмицама црногорских клубова који у овом планинском центру одрађују љетње припреме.

У оквиру панел вечери, гости семинара били су селектор репрезентације Црне Горе Миодраг Радуловић и прослављени српски стручњак Милован Рајевац. Директор Центра за едукацију тренера ФСЦГ др Нико Раичковић оцијенио је успјешним управо завршени семестар, што је потврдио и УЕФА ментор Дариус Пасиека из Пољске.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here