Традиционални концерт за крај школске године

Фото: Музичка школа Херцег Нови

Завршни концерт ученика херцегновске музичке школе биће одржан сутра (07. јун) у 19:00 часова у сали установе за основно музичко образовање.

Крај школске године ђаци херцегновске музичке школе обиљежиће традиционалним завршним концертом на којем ће извести 20 тачака, информише директорица Нивес Ненадовић.

–  На концерту ће наступити ученици са свих одсјека. Сви су спремни, јер ускоро полажу годишње испите, те ће извести програм који су припремили за завршни испит, казала је Ненадовић.

Завршни концерт је круна успјешно реализованих програма и бројних награда којима су овјенчани ђаци херцегновске школе за основно музичко образовање током школске године на измаку.

– Морамо бити задовољни јер смо имали бројне концерте и пуно награда на међународним такмичењима. Такође, настава се одвијала редовно, у школи, тако да је година била успјешна, закључила је Ненадовић.

Након завршног концерта, херцегновске ђаке и професоре очекује заједнички наступ са Градском музиком 21. јуна поводом Свјетског дана музике.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here