Током новогодишњег програма у Парку Боке клизалиште, ледени тобоган за Празник мимозе

Парк Боке ће током новогодишњих, као и током Празника мимозе бити епицентар добре забаве, уз клизалиште, па ледени тобоган, али и разноврстан културно-умјетнички програм у којем ће учествовати локални извођачи и регионалне музичке звиједзе.

Како за РТХН прича директор Дирекције организације новогодишњег програма и Празника мимозе Милош Коњевић, зимска чаролија у Бокином парку почеће 23. децембра.

Милош Коњевић, директор Дирекције организације новогодишњег програма и Празника мимозе

– Прије католичког Божића крећемо са клизалиштем. Биће постављене кућице, као и прошле године. Тренутно смо у преговорима са извођачима, али фокусираћемо се на локалне бендове. Читав мјесец, сваки дан ће бити организован програму Парку Боке – наводи он.

Након новогодишњег програма, односно 23. јануара клизалиште ће бити уклоњено, а постављен ледени дјечији тобоган за 55. издање Празника мимозе, чији је програм у припреми.

Коњевић прича да је жеља организатора да локалним извођачима да мало више простора, али да ће Новљани и гости имати прилике да чују и неке од регионалних звијезда.

– Наступи наших локалних извођача биће организовани сваку ноћ, а гости ће бити и пар музичких звијезда. Њихове наступе смо базирали за викенде, када су људи углавном слободни, а током недеље уз клизалиште биће наши бендови, клапе, ди џејеви – информише Коњевић.

ЈУК Херцег фест је расписао данас јавни позив за изнајмљивање мобилног, отвореног клизалишта са пратећом опремом, његову монтажу, пустање у рад, демонтазу и отпремање. Процијењена вриједност набавке је 23.500 еура.

Према тендерској документацији, клизалиште ће бити површине 200 квадрата, односно 20 метара ширине и 10 дужине. Јавни позив је отворен до 11. децембра.

Херцегновски привредници ће имати прилике да се пријаве на Јавни позив за изнајмљивање кућица, које ће поред Парка Боке, бити постављене и у Игалу, на шеталишту испред Омладинског парка.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here