ТО ХН: УПУТСТВО ЗА БЕСПЛАТНО ПЦР ТЕСТИРАЊЕ ТУРИСТА

У складу са упутством министарства здравља и економског развоја првао на бесплатно тестирање имају туристи који имају доказ плаћене боравишне таксе у неком од хотела или у регистрованом приватном смјештају на територији Црне Горе. Тестирају се само туристи којима је за повратак у државе гдје живе неопходан негативан ПЦР тест приликом повратка.

Власник приватног смјештаја, туристичка агенција или сам туриста мора најмање 72 сата прије путовања контактира особу из Туристичке организације Херцег Нови како би заказао тестирање. Заказивање тестирања се обавља у вријеме које је најприступачније Хигијенско епидемиололошкој служби локалног Дома здравља, информишу из Туристичке организације Херцег Нови.

Контакт особа за приватни смјештај , у име Туристичке организације Херцег Нови  је Милутин Говедарица . Број телефона  382 67 330 065. Е-маил: milutin.govedaricatohn@gmail.com. Како истичу из ТО станодавац / гост мора послати податке 72 сата прије путовања. Тестирања се обављају у локалном Домуздравља.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here