ТЕЖАК УДЕС У СУТОРИНИ: ЧЕТВОРО ТЕЖЕ ПОВРИЈЕЂЕНИХ

У саобраћајном удесу који се догодио у 1:10 на Јадранској магистрали у Суторини повријеђено је шест особа.

Како је Радио телевизији Херцег Нови саопштено из Центра безбиједности Херцег Нови, у близини продавнице „Техномакс“  директно су се сударила два путничка возила марке Volkswagen Passat . До удеса је дошло када је Passat регистарских ознака ХН БЕ 989, којим је управљао Ж.Ч. 2002. годиште из Херцег Новог, а који се кретао из правца Игала ка Суторини, из засад неутврђених разлога прешао у супротну коловозну траку, којом се из правца Суторине ка Игалу кретао Passat регистарских ознака ХН АМ 720 којим је управљао Ђ.Б. 1998. годиште из Херцег Новог.

Ж.Ч. је са повредама опасним по живот пребачен у Клинички центар Црне Горе. Тешке тјелесне повреде задобиле су његове сапутнице М.Н. (2004.) и И.Л. (2003.), као и други возач Ђ.Б. који су хоспитализовани у Специјалној болници Васо Ћуковић у Рисну, а лакше С.С. (2004.) и Н.А. (2002.) из Херцег Новог.

Саобраћај је на овој дионици био у прекиду до 3:30, а увиђај су обавили дежурни Основни државни тужилац из Херцег Новог Ристо Стијовић, уз учешће саобраћајне патроле и криминалистичког техничара ЦБ ХН.

Foto: CDM

8 COMMENTS

  1. Samo da sve bude kako treba i da dogodiine slavi drugi rođendan. Država treba da stavi pola miliona kamera po Crnoj Gori, a ovaj masakr prestane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here