Тендери Чистоће за претоварни камион и опрему за контејнере

Рециклажни центар

У организацији предузећа Чистоћа Херцег Нови расписана су два тендера за набавку камиона и плоче за надоградњу контејнера.

Возни парк овог предузећа биће богатији за претоварни камион са дизалицом и аброл кипом, који служи за претовар отпада са трансфер станице у Рециклажном дворишту до привременог складишта отпада на Тисовим гредама, казала је за РТХН Радмила Перовић из предузећа Чистоћа:

Радмила Перовић

– Камион, такође, има дизалицу, што ће се искористити за прикупљање кабастог и зеленог отпада који несавјесни одлажу и поред контејнера и на јавне површине. Процијењена вриједност набавке камиона је 50 000 еура. Рок за достављање понуда 27. фебруар, навела је Перовић.

Други јавни позив односи се за прикупљање отпада из класичних контејнера:

– Тендер се односи на куповину  нове надоградње типа потисна плоча  за прикупљање отпада из класичних контејнера 1,1 метар кубни, који ће се монтирати на постојећи камион Чистоће. Неће се куповати нови камион, већ ће се купити специјална надоградња, која ће се поставити на возило. Процијењена вриједност ове надоградње је 80 000 еура, информише Перовић.

Подсјећамо, да је грађанима на услузи  Кол центар (Call centar) предузећа Чистоћа 19955.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here