Сутра почиње сезона у Авантуристичком парку на Врбању

Авантуристички парк Орјен сутра почиње са радом за ову сезону, али капије ће за посјетиоце током априла бити отворене само викендом.

Како је за РТХН казао директор Агенције за развој и заштиту Орјена, Ђорђе Станојловић, цијене су ове сезоне на нивоу прошлогодишњих.

Ђорђе Станојловић, директор Агенције за развој и заштиту Орјена

– Посебне погодности припремили смо за све Новљане који посјете Парк. Овим путен позивам све да дођу. Врло је важна информација да је Авантуристички парк овог викенда бесплатан за све посјетиоце. То је вид промоције у част отварања нове сезоне – најављује он.

Поред уживања у чистом ваздуху и предивној природи, Авантуристичи парк нуди и пет адреналинских полигона за све посјетиоце различитих афинитета, физичке спреме и старосне доби, а током предаха, у понуди је и освјежење у виду пића.

– У наредном периоду радићемо на једној врсти унапређења и на проширењу понуде. О томе ће јавност бити благовремено обавијештена, али нећу још увијек да откривам детаље који нас очекују у наредном периоду. За сада је довољно да кажемо да је Авантуристички парк отворен за ову сезону и да од сутра спремно дочекујемо све посјетиоце – поручује Станојловић.

Радно вријеме Парка током априла биће од 10 до 16 сати, али пракса је да се када временске прилике дозволе, односно од маја, рад продужи до 18 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here