Сутра наступ предшколаца у оквиру пројекта „Растимо уз плес“

Предшколске групе из све четири васпитне јединице вртића Наша радост наступиће у уторак 28. маја на Тргу Николе Ђурковића, у оквиру пројекта  „Растимо уз плес“.

Пројекат је регионалног карактера  и сви већи градови у региону обиљежавају ову манифестацију на начин да сви у исто вријеме, са једнаким бројем кореографија, плешу на градским трговима и са родитељима и са васпитачима, а носиоци су свакако дјеца.

-И ове године пројекат „Растимо уз плес“ реализоваћемо на Тргу Николе Ђурковића. Све предшколске групе ће уз пратњи родитеља и васпитача плести одређене кореографије. Једна група из васпитне јединице Савина ће у оквиру пројекта наступити у Подгорици и заједно плесати са дјецом из осталих вртића, казала је директорица Тамара Живановић.

У вртићу су и у току припреме за “матуру”, завршне приредбе и дјечији карневал.

-Свечани дефиле предшколаца биће одржан 31.маја кроз град.  Сви смо узбуђени и драго ми је да смо у сарадњи са Милијаном Мијовићем организатором Дјечијег карневала осмисли малу матуру. Узбуђена су дјеца, али и васпитачи и родитељи. Наредног дана 1. јуна очекује нас карневал , а потом и завршне приредбе свих предшколаца. Очекује нас динамичан период. Из штампе ће изаћи и наш часопис Наша радост,  најавила је Живановић.

Предшколци ће на Тргу плесати у 18 сати, а у случају кише биће у затвореном простору, али још увијек тражимо рјешења, казала је Живановић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here