СТУДИЈСКА ГРУПА ТУРИСТИЧКИХ АГЕНЦИЈА ИЗ СРБИЈЕ У ПОСЈЕТИ И ХЕРЦЕГ НОВОМ

91

Студијска група туристичких агенција из Србије борави у посјети Тивту, Котору и Херцег Новом.  У хотелу Лазуре организован је састанак са представницима „Eр Монтенегро“ и хотелијерима на којем се разговарало о креирању пакет аранжмана које ће укључивати авио карте на релацији Београд – Тиват и смјештај у хотелима.

Агенције из Србије су показале интересовање за организацију посјета и током периода ван сезоне, како индивидуалних туристичких путовања тако и пословних. Истакли су да Бока которска располаже са изузетном понудом, која је последњих неколико година значајно унапријеђена и да може да привуче и најзахтјевнију клијентелу.

У оквиру посјете у хотелу Kатаро у Котору, одржана и радионица са туристичком привредом за подручје Боке которске на којој су представници привреде размијенили информације са агенцијама из Србије и договорили будућу сарадњу.

Представници Агенције у Херцег Новом су обишли Портонови и упознати се са понудама хотела One & Only, Лазуре и Палмон Бej.

-Ово је једна од активности коју туристичке организације Котора, Херцег Новог и Тивта раде на промоцији понуде дестинације за период наредне, али и постсезоне. Планиране су посјете медија и наставак активности на бољој промоцији понуде градова како на тржишту региона тако и на међународном тржишту, преноси Медиа биро.

У Црној Гори, бораве представници туристичких агенција: „Kон тики“, „Биг блу“,“ Одеон Врлд травл“, Понте тревл“,“Еуроџет тревл“, „Партнер“, „Олимпик тревл“ и компаније „Газпром Нефт“. Ову важну посјету реализовале су туристичке организације Котора, Тивта и Херцег Новог, заједно са националном авио компанијом „Eр Монтенегро“  и у сарадњи са ТУ магазином (Туризам и угоститељство) из Београда.

Фото: МЕДИА БИРО

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here