Стигао први контигент намјештаја за вртић на Савини

Фото: РТХН/ЈПУ Наша радост

Вртићу на Савини данас је испоручен први контигент уговореног намјештаја, потврдила је РТХН директорица ЈПУ Наша радост Тамара Живановић.

Компанија Еурозокс (Eurozox) из Даниловграда, која је у претходном периоду изабрана на тендеру Управе за капиталне пројекте за опремање реконструисаног вртића на Савини, испоручила је двије врсте дјечијих столица, 60 и 224 комада, затим 164 дјечије лежаљке и 14 креветића са душецима.

 – У предстојећа два мјесеца очекује се испорука и опремање цијелог вртића. Како би обезбједили несметан рад ове васпитно образовне установе, свака испорука биће организована викендом. Данас су испоручене столице и кревеци за јасличну и вртићку групу, казала је директорица Живановић.

Подсјећамо, радове финансира Управа за капиталне пројекте, а вриједност набавке је преко 300 000 еура. Тендером је обухваћено пејзажно уређење простора, одржавање зеленила, санација постојеће вегетације, уређење терена, набавка и уградња реквизита за дјечје игралиште, као и набавка намјештаја и опреме.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here