Стенд-ап шоу „Мокре главе“ Андрије Дабановића изведен на Канли Кули

Пуно гледалиште на Канли кули испратило је синоћ стенд ап наступ подгоричког комичара Андрије Дабановића под називом „Мокре главе“.

Након првог наступа у Херцег Новом, Дабановић истиче да је било сјајно дружити се са публиком у том граду.

– Стварно сам одушевљен, реакцијама, овацијама и срце ми је пуно. Баш сам одушевљен новском публиком.

Дабановић истиче да је најљепше је изаћи пред публику, али да до тада све коцкице морају да се посложе.

-Ово је велики простор, вечерас је било око 1 000 људи и требало је све то медијски покрити и испратити. То је мало стресно, али ту је био менаџер и мој тим који су радили на томе, тако да су ми олакшали  максимално. Драго ми је што смо могли да пружимо овакав шоу за новску публику, казао је Дабановић.

Током наступа имао је одличну интеракцију са публиком.

-Интеракцију јако волим. То чак и мене највише развесели јер ја знам шта ћу да причам, али када се то деси насмијем се и ја.  И публика то највише награди јер осјете да је у тренутку. Све што причам инспирисано је неким мојим истинитим догађајима, али ми комичари то преувеличамо, смањимо или пођемо на неки ниво који није реалан. Људи су то пролазили сви смо одрастали у мање више истом времену, тако да су се препознали на доста констатација,  казао је Дабановић.

Стенд-aп „Мокре главе“ Андрија Дабановић редовно изводи широм региона, увијек изнова одушевљавајући многобројну публику.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here