СПОТ „У ДРУШТВУ ПРИРОДЕ“ У ТРЦИ ЗА НАЈБОЉИ ТУРИСТИЧКИ ФИЛМ НА СВИЈЕТУ

94

Промотивни дестинацијски ТВ спот Националне туристичке организације Црне Горе „У друштву природе“ номинован је на онлајн фестивалу CIFFT – People’s Choice Award у категорији – најбољи туристички филм на свијету.

Фестивал је дио Међународног комитета који чини 14 фестивала туристичког филма, а подржавају Свјетска туристичка организација – и Европска комисија за путовања.

Током 33 године, овај комитет награђује најбољи аудио-визуелни садржај из туристичке индустрије, позиционирајући се као најпрестижније такмичење посвећено промотивним туристичким видео записима широм свијета.

Гласање за најбољи туристички филм на свијету трајаће до 25. октобра.

-Позивамо вас да подржите Црну Гору и дестинацијски филм У друштву природе, и својим гласом дате допринос да наша земља буде добитник још једне престижне награде када је у питању област аудио визуелног садржаја из туристичке индустрије.

Линк за гласање је: https://www.cifft.com/film/nature-me/

Подсјећамо, спот „У друштву природе“, ове године освојио је двије међународне награде – прву на Међународном фестивалу туристичког филма The Golden City Gate у Берлину и сребрну награду на III Међународном фестивалу туристичког филма у Африци ITTFA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here