Спектакуларан концерт у Будви приредили Роквић, Шерифовић и Јоксимовић

На Главном градском тргу у Будви, треће вече новогодишњег програма отворио је музичар Никола Роквић који је загријао публику својим хитовима и обрадама пјесама највећих имена музичке сцене.

Како је казао Роквић, Будву доживљава као другу кућу.

-Цијело дјетињство сам провео у Будви, па су и моји почеци везани за обај град, истакао је Роквић и најавио нову пјесму током фебруара.

Посебне успомене за Будву вежу и славну Марију Шерифовић, која је такође имала своју прекретницу у црногорској метрополи туризма.

-Сада већ прошле године обиљежила сам 20 година каријере, а знамо да је моја фетивалска каријера почела 2004. у Будви, тако да имам доста лијепих успомена везаних за Будву, казала је Шерифовић.

Атмосфера репризе новогодишњег дочека је дошла до усијања када се на бину попео Жељко Јоксимовић који је приредио наступ прикладан за велику завршницу.

-Имам јако добар тим, вече је било фантастично, уживали смо, казао је Јоксимовић.

Како су саопштили из ТО Будва, подаци о бројности и структури гостију за вријеме новогодишњих празника још нису познати, али све три вечери спектакуларног програма, како су казали, још једном су показале да је Будва једна од најпосјећенијих дестинација за новогодишње дочеке.

Извор: Медиабиро

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here