Дино Мерлин уприличио спектакл у Котору

Фото: Жељко Видиновић

Велика завршница новогодишњег програма у Котору, била је уз Дина Мерлина а Туристичка организација општине Котор као организатор Которских зимских фешти побринула се да први дан 2024. свим грађанима и посјетиоцима остане у најљепшем сјећању.

Популарни босанско-херцеговачки пјевач казао је да је репертоар за концерт у Котору 95 одсто са турнеје „Ми“, али да увијек направе нешто ново како би изненадили публику.

-Прилагођавамо репертоар из разлога што ово није наш класични концерт и што ће можда доћи и људи који иначе не долазе на моје концерте, јер је ово отворена сцена за све грађане, додао је кантаутор.

Которска публика и Мерлин су убрзо пронашли заједнички језик, те су углас пјевали све нумере које су се нашле на репертоару, па их и киша  није омела да се добро забаве.

Фото: Ранко Марас

Иначе, Мерлин је у свом густом распореду издвојио времена за овај спектакуларни наступ у Котору, али најављује да ће ускоро морати успорити темпо.

-Како све нове године долазе, ја сам, баш као и сви други, све старији. Волим мало да одморим и ускладим календар мога доба и мога тијела, рекао  је музичар. Врхунским несвакидашњим наступом Дино Мерлин још је једном показао због чега осваја публику свих генерација.

Након изузетног тродневног новогодишњег програма, Котор Винтер Фест се наставља са сјајним садржајима и у наредном периоду. Наредни велики концерт биће уприличен већ 7. јануара – за православни Божић, када ће на главном градском тргу у Котору наступити легендарна Ју група.

Извор: Медиа биро

Аутор фотографија дрона је Ранко Марас

Аутор осталих фотографија је Жељко Видиновић

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here