Шпански техно продуцент Psyk у суботу на Форте Маре

Љубитеље техно звука у суботу, 22. јула на тврђави Форте Маре очекује узбудљива ноћ коју припрема организација Интеракт из Херцег Новог. Ред сјајних извођача предводи шпански диџеј и продуцент Psyk, а домаћу подршку чине Ана Рс и Александар Грум.

Како наводе организатори, талентовани умјетник из Мадрида познат је у свијету као музичар који прави незаборавне догађаје, а који ће публику на тврђави повести на путовање невјероватних звукова и ритма.

– Psyk (Manuel Anós) је чврста карика техно сцене и не само да није скренуо с курса раног умјетничког успона, већ је постао још значајнији, а његови сетови чудо које се мора доживјети. Јединственост и зрелост су константно присутне у његовој музици. Разноврсност која карактерише његове сетове такође се чује и у продукцији, од узбудљивог и вртоглавог техна до хипнотичких и дубљих композиција – наводе из Интеракт организације.

Ана Рс је талентована продуценткиња и диџеј из Црне Горе. Такође, организаторка је Интеракт догађаја. Њени сетови откривају тамну страну плесног подијума и истичу посебан звук. Њени успјеси нису остали непримијећени, па је млада Новљанка наступала у многим клубовима и фестивалима широм Европе.

Подгоричанин Александар Грум, познат је и као Redial Tone и Вакат. Као диџеј, дијелио је бину са великанима као што су Jeff Mills, Dj Deep, Oscar Mulero, Stanislav Tolkachev, Jonas Kopp, Marcelus, Zadig, Dax J, Chris Liebing, Insolate, Lewis Fautzi и многи други.

Александар Грум је страшћу према музици и неуморним радом створио јединствено мјесто у електронској музичкој сцени.

За све љубитеље електронске музике, незаборавна ноћ на Тврђави је нешто што се не смије пропустити.

Улазнице за догађај ће бити доступне на улазу, а цијена ће износити 12 еура до 23 сата. Након 23, улазница ће коштати 15 еура. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here