Спаић тријумфовао на „Трофеју Подгорице“

Armin Sinancevic, of Serbia, gets ready to compete in qualifications for the men's shot put at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Tokyo. (AP Photo/David J. Phillip)

На трећем митингу бацача „Трофеј Подгорице“ , за особе са инвалидитетом. који је одржан на полигону Ресурсног центра за дјецу и младе Подгорица, параолимпијац, Новљанин, Милош Спаић проглашен је за најбољег атлетичара у мушкој конкуренцији.

Спаић је у бацању кугле, у спојеним категоријама Ф11-13 (особе са сметњама вида) бацио куглу 11,32 метра, што по таблицама Свјетске параатлетске федерације вриједи 759 бодова.

-Резултатом сам задовољан, ово је још један трофеј који сам освојио у нашој бази у Подгорици. Бацао сам са другом куглом, не са оном са којом тренирам, и имајући то у виду, задовољан сам постигнутим резултатом. Вјерујем да би био и бољи да није дошло до замјене кугле. Ово прво од четири такмичења која ме очекују ове сезоне. Почетком јуна слиједи наступ на Гран при митингу у Паризу, затим 18. и 19. јуна, на Отвореном првенству Србије, и крајем јуна на Гран митингу у Тунису. Настопјаћу да на наредна три такмичења побољшам свој лични рекорд, поручио је Спаић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here