Славили полуматуранти ОШ „Дашо Павичић“: Вјерујте у љепоту својих снова

Најбројнија основна школа у нашој општини, ОШ „Дашо Павичић“ испратила је још једну генерацију а ученици шест одељења завршног разреда синоћњим дружењем у Градској кафани заокружили су низ матурских и полуматурских свечаности организованих у протекли петнаестак дана.

Пуни младалачког ентузијазма, узбуђени и дотјерани прошетали су од Дворане Парк до Градске кафане испраћени аплаузима родбине и пријатеља, учитеља и наставника који су их учили, савјетовали и васпитавали у протеклих девет година.

Завршетак основне школе честитала је в.д. директора Босиљка Перуновић која им је поручила да увијек буду храбри, истрајни и добри људи.

-Желим вам да будете храбри, да вјерујете у себе и никада да не посустанете у остваривању својих снова. Да ли ћете сутра бити љекари, професори, фризери, мајстори, потпуно је неважно. Важно је да радите оно што волите и будете успјешни у томе. Најважније од свега је да будете добри људи. Хвала вам што сте ме у сваком тренутку испоштовали. Желим вам сву срећу овога свијета уз поруку да будућност припада само онима који вјерују у љепоту својих снова. Летите раширених крила ка својим сновима, поручила је директорица Перуновић.

Традиционално, поруке наставницима, али и свим запосленим у школи као и другарима упутили су представници свих шест одељења деветог разреда у којима су, поједини чак и у стиху, сабрали девет година другарства, несташлука, шапутања, првих симпатија, стицања знања и путовања ка првој степеници зрелости.

Срећно драги полуматуранти!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here